jumpToMain

custom-made automation

Het op maat gemaakte geautomatiseerde distributiesysteem
voor apotheken

Meer informatie
Wie zijn wij?

Over GOLLMANN

Het bestaan en het succes van GOLLMANN zijn hoofdzakelijk gebaseerd op het engagement, de vaardigheden en de persoonlijkheden van de mensen die hier werken.

Meer over het bedrijf

Productiefaciliteit

Als premiumfabrikant creëren wij voor en met onze klanten individuele langetermijnoplossingen met een uitstekende betrouwbaarheid en inzetbaarheid.

Meer over de productiefaciliteit

Planning, ontwikkeling en service

Onze passie is de ontwikkeling en productie van innoverende, op maat gemaakte en uiterst efficiënte automatische opslagsystemen voor apotheken en ziekenhuizen.

Ontdek meer
Welke GOLLMANN past bij u?

Een GOLLMANN even uniek als u en uw apotheek: gelijk welke hoogte, lengte, breedte, of u nu 3.000 of 15.000 verpakkingen hebt, een vrijstaande machine of ingesloten aan drie kanten, wit of roze: de keuze is aan u. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en configureer uw persoonlijke geautomatiseerde distributiesysteem.

Configureer nu
Dit zeggen onze klanten
“Het werk in het magazijn was met schuiven een stuk omslachtiger en tijdrovender. Onze GOLLMANN scant de verpakkingen uit en beveiligt alle relevante informatie. Dat vermindert de hoeveelheid werk en zorgt voor een beter overzicht van de voorraad en de vervaldatum. Bovendien is het geautomatiseerde distributiesysteem compact en past het met zijn houten bekleding perfect in het interieur van de apotheek. Daardoor kunnen we onze klanten op een rustigere manier hun geneesmiddelen bezorgen, want voor alle vier HV-tafels is een apart uitvoerpunt ingericht.”


Apotheker dr. med. Markus Jansen

“Alleen bij GOLLMANN bestaan er zoveel verschillende varianten. Het was heel eenvoudig om mijn apotheek met maar een beperkte verbouwing te automatiseren.”


Apotheker Peter Seemann

U bent op zoek naar de beste geautomatiseerde distributiesystemen voor uw apotheek?

Wij kijken uit naar uw bericht en geven u graag advies over de uitstekende functionaliteiten van een GOLLMANN-systeem en alle mogelijke installatiemogelijkheden in uw apotheek.

Neem nu contact met ons op