jumpToMain

Over Gollmann

Middelgroot · Door de eigenaar geleid · Persoonlijk

Sinds 2006 ontwikkelen en produceren wij bij GOLLMANN automatiseringsoplossingen op maat voor apotheken en ziekenhuizen. Waarom maatwerk? Omdat geen twee apotheken gelijk zijn en de installatie van een ‘standaardoplossing’ vaak compromissen vereist – in het ergste geval uitgebreide verbouwingen in uw apotheek tegen hogere kosten of uiteindelijk suboptimaal gebruik van de ruimte.


Onze overtuiging daarentegen is: de verkoopautomaat moet zich aanpassen aan de apotheek en niet andersom. Ons doel is een ideale oplossing te creëren die het best beantwoordt aan de eisen van onze klanten op het gebied van ruimte, efficiëntie, prestaties en zelfs stijl. Maximale flexibiliteit en individualiteit op basis van de meest innovatieve technologie in de hoogste uitvoeringskwaliteit – betrouwbaar, duurzaam en toekomstbestendig – dat is onze claim en daar mag u ons aan meten. Meer dan 2.500 tevreden klanten op 3 continenten bevestigen ons succes.

Op maat en met de hand gemaakt, dat is waar onze claim ‘automatisering op maat’ voor staat. In deze brochure willen wij u daarom niet alleen alle belangrijke informatie over onze producten geven, maar ook een inzicht geven in onze moderne productiefaciliteit, zodat u ons beter kunt leren kennen. Breng ons maar een bezoek in Halle (Saale)/Duitsland, dan krijgt u een persoonlijke indruk. Tijdens een groepsrondleiding door de productiefaciliteit ziet u hoe een GOLLMANN wordt gemaakt. In onze showroom krijgt u bovendien een uitgebreid overzicht van de verschillende vormen en opties.

Namens het gehele GOLLMANN-team begroet ik u hartelijk,

Iwan Zwick & Daniel Gollmann

Gollmann in cijfers
Opgericht in 2006
Oprichter Dipl. Ing. Daniel Gollmann (CEO)
Dr. oec. Iwan Zwick
Werknemers 400
Vestiging Halle (Saale), Duitsland
Geïnstalleerde apparatuur 2.500
Productieoppervlakte 13.000 m2
De vervaardiging

Kom meer te weten over onze productie in Halle an der Saale

Klik hier voor onze productiefaciliteit
Mission Statement

Waar we voor staan en wat belangrijk voor ons is.

  • Onze passie is de ontwikkeling en productie van innoverende, op maat gemaakte en uiterst efficiënte automatiseringsoplossingen voor apotheken en ziekenhuizen.
  • Als premiumfabrikant creëren wij voor en met onze klanten individuele langetermijnoplossingen met een uitstekende betrouwbaarheid en inzetbaarheid.
  • Met een verticaal productiegamma van meer dan 80% in de productievestiging in Halle an der Saale opereren wij grotendeels onafhankelijk van wereldwijde toeleveringsketens, waarborgen wij onze hoge kwaliteit van afwerking en beschermen wij het milieu.
  • Onze werknemers zijn specialisten en deskundigen uit meer dan 30 landen die elke dag met plezier het beste van zichzelf geven om geavanceerde automatisering tot werkelijkheid te maken.
  • Als door de eigenaar geleide onderneming opereren wij onafhankelijk van omzetgedreven ondernemingsstructuren en kunnen daardoor te allen tijde een uitstekende prijs-prestatieverhouding realiseren.
  • Met klanten in meer dan 25 landen op 3 continenten en een productiehoofdkwartier in Halle, combineren wij wereldwijde uitmuntendheid met een persoonlijke aanpak op ooghoogte.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lees meer over hoe wij verantwoord ondernemen voor milieu en natuur

Dat interesseert me