jumpToMain

Planning, ontwikkeling en service

Wij zorgen ervoor

Startpagina Het bedrijf Plannning, ontwikkeling en service

Naast de productie van een GOLLMANN in onze fabriek zorgen nog vele andere afdelingen en processen voor een soepel projectverloop en een buitengewone klanttevredenheid.

Productontwikkeling

Stilstand is achteruitgang -– er is altijd ruimte voor verbetering. Bij GOLLMANN werken interdisciplinaire teams aan de voortdurende optimalisering en verdere ontwikkeling van onze producten en processen.

Planning van de uitvoering

Op basis van uw wensen maken onze planningsexperts initiële voorstellen voor de optimale implementatie in de plattegrond van uw pand - graag ook in nauwe coördinatie met uw architecten of winkelinrichters.

Bouw

Met behulp van de modernste 3D-programma‘s ontwikkelen onze designers UW op maat gemaakte GOLLMANN. Van de kleinste schroef tot de buitenste bekleding, elk onderdeel wordt hier gedefinieerd voor latere productie.

Software-ontwikkeling

Onze eigen softwareontwikkeling zorgt ervoor dat een GOLLMANN nooit het overzicht verliest en een gebruikersvriendelijke bediening mogelijk maakt.

Projectbeheer

Bij uw bestelling krijgt u van ons een toegewijde projectmanager die u door het hele project zal begeleiden en te allen tijde als competente contactpersoon ter beschikking zal staan.

Logistiek

Niets werkt zonder hen. Onze toegewijde logistieke professionals zorgen ervoor, dat uw GOLLMANN op tijd en onbeschadigd op de bouwplaats aankomt. Of het nu een autovrij stadscentrum is, een eiland voor de kust of de Australische outback - we vinden wel een manier.

24/7 Ondersteuning

Vraag het onze klanten! Onze service laat u nooit in de steek, zelfs niet tijdens lopende operaties. Onze vriendelijke en bekwame medewerkers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Let wel: uw oproep wordt niet beantwoord door een of ander callcenter, maar door onze experts hier in huis. Wij lossen problemen binnen enkele minuten op via diagnose en onderhoud op afstand.

Dienst

Niet alleen voor regelmatig onderhoud van uw GOLLMANN, maar ook in noodgevallen zijn onze servicemonteurs snel ter plaatse. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons landelijk netwerk van servicecentra.

Onderwijs en opleiding

In ons opleidingscentrum leiden wij centraal servicetechnici uit heel Europa op en zorgen wij voor een constante kennisoverdracht tussen alle afdelingen.

Opleidingen

Direct na de inbedrijfstelling leiden onze gekwalificeerde opleidingsmanagers uw medewerkers op in de bediening van een GOLLMANN en blijven gedurende de eerste bedrijfsdagen als contactpersoon ter plaatse. Bovendien is onze showroom in Halle te allen tijde beschikbaar voor vervolgtrainingen en gebruikersvergaderingen.

Projectprocedure

1

Raadpleging

Onze experts adviseren u vrijblijvend over de vele mogelijkheden van een GOLLMANN in uw apotheek.

2

Planning

Op basis van uw wensen en eisen ontwikkelen wij verschillende uitvoeringsscenario‘s – graag ook in nauwe afstemming met uw architecten of winkelinrichters. Door de unieke aanpasbaarheid van een GOLLMANN kunnen veel projecten zonder grote verbouwingen worden gerealiseerd.

3

Uitvoering

Uw persoonlijke GOLLMANN-projectmanager neemt de leiding over en begeleidt u geroutineerd bij de gehele implementatie.

4

Opleiding

Direct na de installatie van de GOLLMANN krijgen u en uw medewerkers een uitgebreide training over de machine van ons competente opleidingspersoneel. Wij begeleiden u ook ter plaatse tijdens de eerste dagen na de opleiding en zijn beschikbaar als contactpersoon.

“Ook na de installatie blijven wij aan uw zijde en zorgen wij ervoor dat uw GOLLMANN u duurzaam en betrouwbaar ondersteunt door regelmatig onderhoud en onze veelgeprezen service.”
Ömer Hanedar

Sales Director

Het is zo simpel als dit:

u belt ons - wij zorgen voor de rest.

Neem nu contact met ons op