jumpToMain

De vervaardiging

Op maat en met de hand gemaakt

In onze fabriek vervaardigen onze ervaren specialisten elk onderdeel van een GOLLMANN-opslagsysteem voor uw apotheek met passie en precisie met de hand. Meerfasige testprocessen garanderen uitstekend vakmanschap dat onze klanten overtuigt.

Frameconstructie

Wij vervaardigen het stabiele frame voor uw automaat uit moderne lichtgewicht aluminiumprofielen. Dit zorgt voor een laag gewicht per oppervlakte-eenheid en maakt ook installatielocaties met een beperkte plafond-/vloerbelasting mogelijk.

Kastconstructie

Van de stalen spiraal tot de afgewerkte kast. Bij GOLLMANN wordt elk magazijnrek in vele afzonderlijke stappen vervaardigd en met de hand in elkaar gezet.

Schakelkastconstructie

Zonder hen werkt niets. De geautomatiseerde schakelkasten zijn het ‘brein’ van elke GOLLMANN. Elk onderdeel wordt met de hand bedraad volgens de individuele vereisten. Dankzij de modernste werkprocessen verliezen we het grote geheel nooit uit het oog. Een laatste controle in onze teststations verifieert de perfecte werking.

Grijperconstructie

Het beste grijpgereedschap is de menselijke hand. Het op één na beste is een grijper van GOLLMANN. Absolute precisie is hier vereist, van montage tot de laatste fijnafstelling.

Bouw van het portaal

Een GOLLMANN is veel in beweging: hij rolt en rolt en rolt. Onze medewerkers in de portaalbouw zorgen er in de productie al jaren voor dat dit ‘vlekkeloos’ verloopt.

Houtverwerking

In ons houtverwerkingscentrum wordt de buitenbekleding van uw GOLLMANN aan de hand van de constructiegegevens exact passend gemaakt. Ervaren machinebedieners controleren elke stap van het proces en garanderen de hoge kwaliteit van het vakmanschap. Met meer dan 200 kleuren en decors bieden wij u een in de branche unieke keuze voor de individuele vormgeving van uw GOLLMANN!

Modulebouw

Meer dan 90% van onze klanten opteert voor de volautomatische snelle opslagmodule. Onze ervaren specialisten vervaardigen deze populaire optie op maat van de respectieve automaatbreedte en controleren de perfecte functionaliteit vóór levering.