jumpToMain

De Gollmann

Automatisering op maat: allesbehalve standaard

Het gollmann-principe

Wat ons bijzonder maakt

Behalve zijn unieke constructie onderscheidt een GOLLMANN zich met name dankzij zijn ongeëvenaarde productiviteit per oppervlakte-eenheid. Met andere woorden: een maximaal opslagoppervlak op een minimaal vloeroppervlak. Dat bereikt een GOLLMANN vooral dankzij zijn gepatenteerde rolkasttechnologie. Daarbij worden de aparte planken op rails verplaatst en zo plaatsbesparend samengebracht. In de plaats van een strakke bedrijfsruimte voor grijpers laten wij die altijd alleen ontstaan waar en wanneer ze nodig zijn.

Flexibiliteit & Individualiteit

Dankzij de modulaire opbouw biedt een GOLLMANN een mate van individualisering die uniek is in de branche en vrijwel niets te wensen overlaat. Hoog, plat, breed, smal, lang of kort. Vrijstaand, aan twee of drie kanten gesloten.
Begane grond, bovenverdieping of de kelder. Wij hebben de juiste oplossing voor elke installatiesituatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze productiefaciliteit. Elke GOLLMANN wordt apart gepland, ontworpen en met de hand vervaardigd.
Ook voor de buitenbekleding heeft u de keuze uit meer dan 200 kleuren en decors, waardoor uw GOLLMANN echt uniek wordt.

Uniek & efficiënt

Maar pas met zijn innerlijke waarden toont een GOLLMANN zijn ware kracht: Ongeëvenaarde productiviteit per oppervlakte-eenheid. Dankzij de gepatenteerde rolkasttechnologie kunnen in een GOLLMANN tot 50% meer producten op hetzelfde vloeroppervlak worden opgeslagen dan in conventionele automatische opslagsystemen. Omgekeerd betekent dit dat u voor een GOLLMANN ca. 30% minder vloeroppervlak nodig heeft! Een grote ruimtebesparing die u zeker goed kunt gebruiken voor andere dingen.

Duurzaam, betrouwbaar & en toekomstbestendig

U weet niet wat de toekomst brengt? Geen probleem! Met een GOLLMANN kiest u voor een toekomstgerichte oplossing voor de lange termijn, die u bij uw dagelijkse apotheekwerkzaamheden betrouwbaar ondersteunt. Dankzij de modulaire opbouw kan een GOLLMANN op vele gebieden worden uitgebreid. De kasten kunnen bijvoorbeeld achteraf worden aangepast om te voldoen aan een eventuele toekomstige toename van de capaciteitseisen. Veel van onze optionele modules, zoals volautomatische opslag, kunnen ook zonder veel moeite achteraf worden ingebouwd. Dat is geruststellend om te weten. U maakt tenslotte een beslissing voor de komende 20 jaar - want zo lang zal uw GOLLMANN u ondersteunen. Op zijn minst.
Vormen

Converteerbaar aan twee kanten met handmatige snelle opslag of volautomatische opslag

Converteerbaar aan drie kanten met handmatige snelle opslag of volautomatische opslag

Configureer uw GOLLMANN

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze kunnen stemmingen en emoties opwekken. Met kleuren kunt u uw apotheek persoonlijk vormgeven en hem zo een persoonlijk tintje geven. Kies uw favoriet uit een grote hoeveelheid kleuren, talrijke fineerbladen en modelvarianten en creëer een sfeer van welbevinden voor uw klanten, uw team en natuurlijk ook voor uzelf.

Configureer nu
De basisuitrusting

Handmatige snelle opslag

De snelle opslagmodule aan de voorzijde met meer dan 100 compartimenten maakt een ononderbroken opslag van tot 350 pakjes/uur mogelijk. De producten zijn beschikbaar voor verstrekking onmiddellijk na opslag.

Gegevensbeveiliging met Touch-pc

Redundant beveiligde PC, nieuwste besturingssysteem, laatste GELON versie, 90 minuten UPS beveiligd.

Drie backoffice-zaken

Drie standaard backoffice-publicaties ondersteunen het werk van uw medewerkers op de achtergrond.

Uitgangspunten kunnen naar wens worden gepositioneerd

Spiraalgoten, transportbanden, liften, ... alles uit een enkele bron. Speciaal ontwikkeld voor apothekerstoepassingen.

Extra module
Volautomatische opslag
Cameraherkenning van de vervaldata
Snel verwisselbare module
Dubbele grijper
Selectie virtuele weergave
Individuele bovenbouwkasten
Koelmodule
Airco
Transporttechnologie
De RAPID-module

De GOLLMANN voor hoogfrequentie toepassingen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen.

Meer informatie