jumpToMain

De RAPID-module

Tot 2.000 ophalingen per uur

snel. sneller. rapid.

Onze oplossing voor hoogfrequente toepassingen, zoals in ziekenhuisapotheken.

De volautomatische hoogfrequentie-module RAPID is de perfecte aanvulling voor de geautomatiseerde opslag en verstrekking van veelgevraagde geneesmiddelen. Door de extreem hoge opvraagsnelheid kunnen de prestaties en de efficiëntie van de GOLLMANN nog verder worden verhoogd. De RAPID wordt geladen via de volautomatische opslagterminal of de manuele snelle opslag. Natuurlijk met GOLLMANN‘s revolutionaire real-time vervaldatumherkenning voor securPharm en geprinte vervaldatums. Medicatieaanvragen worden in enkele seconden geserveerd en komen op het gewenste uitgiftepunt (tot 2.000 verpakkingen/u met dubbelgrijpermachines) via een bidirectionele opvangband die in de hoogte kan worden verplaatst (ultra-multipick uitgiftesysteem).

Overbrengen van de medicijnen van de systeemgrijper naar het volautomatische opslagportaal van de RAPID.
Na de aanvraag glijden de medicijnen op de bidirectionele verzamelband - Ultra-Multipick-Afleveringssysteem.
De medicijnen worden naar het aangesloten transportsysteem getransporteerd of rechtstreeks naar de dispenser via de in hoogte verstelbare, bidirectionele opvangband.
Orderspecifiek orderverzamelen kan plaatsvinden in opvangbakken met aangesloten rollenbaansysteem.
De Rapid module als stand-alone versie

De Rapid module is ook beschikbaar als stand-alone versie. Wij adviseren u graag over de voordelen en toepassingen in een persoonlijk gesprek.

Contacteer ons
De GOLLMANN

Unieke constructie, ongeëvenaarde productiviteit per oppervlakte-eenheid, gepatenteerde rolkasttechnologie: dat en nog veel meer maakt ons distributiesysteem zo uniek.

Meer informatie