+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

Rolkasteninstallatie

In vergelijking met de traditionele schapsystemen biedt een rolkasteninstallatie veel meer magazijnmogelijkheden. Het doel: zoveel mogelijk archiveren op een zo klein mogelijk oppervlak. Hier worden onze oplossingen voor uw apotheek interessant: de GO.compact en GO.direct en de logistieke oplossingen voor industrie en handel.

Magazijnsystemen die simpeler en compacter zijn in combinatie met een rolkasteninstallatie en een hybride-grijpertechnologie (zuigen/grijpen) maken dat verpakkingen op een betrouwbare manier kunnen worden toegevoerd en uitgegeven, met een grotere efficiëntie als resultaat.

Simpel

Een enkel virtueel opbergvak per verpakking. Door de directe toegang worden de verpakkingen slechts twee keer vastgepakt: bij de toevoer en de uitgifte. Zo is het mogelijk de complexiteit te verminderen, de verpakking te bewaren en het energieverbruik te reduceren.

Compact

De automaat rangschikt de verpakkingen. Traditioneel kon het centrale gangpad niet als magazijn worden gebruikt. Wij hebben dit probleem ondervangen om de opslagcapaciteit te vergroten. De opbergvakken zijn compact en blijven gemakkelijk toegankelijk.

Efficiënt

Dankzij de ergonomische toevoermodule kunnen tot wel 350 verpakkingen per uur in de automaat worden geladen. Een verpakking kan in 7 à 15 seconden via de interne transportband worden uitgegeven. De verpakkingen kunnen op de door de klant gewenste wijze worden getransporteerd. De verbinding met de apotheek vindt op de door de klant gekozen wijze plaats via transport- en routeringssystemen.