+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

GO.direct

Wederom een oplossing voor uw ruimtedilemma: de GO.direct!

Omdat alleen het toevoerfront van de automaat toegankelijk moet blijven, kan die net achter het selectiescherm worden geïnstalleerd. De verpakkingen worden aan de zijkant van de automaat uitgegeven, maar dankzij optionele transportsystemen kunt u ook voor een andere plaats kiezen. Bij de andere automaatwanden kunt u werk- of magazijnzones inrichten. De GO.direct kan daardoor overal in uw apotheek worden geïnstalleerd.

Door zijn variabele afmetingen kan de GO.direct moeiteloos in uw bestaande ruimte worden ingepast, net zoals dat het geval is bij de modellen van het GO.compact-gamma. U hoeft uw ruimte dus niet opnieuw in te richten of dure verbouwingswerkzaamheden te laten uitvoeren.

Natuurlijk werkt de GO.direct volgens het beproefde en compacte rolkastenprincipe.

Maximale flexibiliteit!

Direct

Via zijn uitgifteplaatsen aan de zijkanten kan de GO.direct de verpakkingen direct naar het selectiescherm distribueren. De interne transportband (optioneel) staat garant voor een optimale snelheid en optimaliseert de verplaatsingen van de grijper. Doordat minder verplaatsingen nodig zijn, wordt energie bespaard, ontstaat minder slijtage en vermindert het geluid!

Totaaloplossing

Het gepatenteerde rolkastenprincipe maakt het mogelijk de verpakkingen op een compacte manier in de automaat te laden. Omdat aan elke verpakking een unieke opslagplaats wordt toegekend, kan die snel worden gevonden, kunnen de verpakkingen met de hybride-grijpertechnologie optimaal worden beheerd en kunnen interne en/of externe transportsystemen efficiënt worden gecombineerd. Dit alles maakt van de GO.compact de ideale automaat voor uw apotheek. Naast de voordelen die hij bij het toevoeren biedt, kan de automaat aan drie zijden worden afgesloten. Alleen de voorzijde moet toegankelijk blijven.

Toegankelijk

De GO.direct is vanaf de voorzijde te bereiken, waardoor verpakkingen altijd eenvoudig en snel kunnen worden opgevraagd. Een voordeel daarbij is dat geen schuifdeuren aan de zijkanten nodig zijn, wat nieuwe mogelijkheden voor de inrichting biedt.