+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

Opties

U kunt de toevoermodule naar keuze aan de zijkant van de automaat plaatsen. Zo profiteert u zelfs op minder geschikte plaatsen van maatoplossingen.

De automaat kan in enkele seconden volledig automatisch worden gevuld. Plaats de verpakkingen, start het proces... Klaar! De automaat zal zichzelf automatisch laden en herkent vervaldatums als die in de vorm van een Datamatrix-code zijn aangebracht. Uiteraard kunnen de GO-compact-modellen nog verder worden geautomatiseerd.

De transportsystemen brengen de opgevraagde verpakkingen naar de bijbehorende uitgifteplaats. Samen met u bekijken we welk transportsysteem het beste bij uw wensen past. Desgewenst kunt u kiezen voor transportbanden met een bekleding of een lak in een kleur die u mooi vindt. De transportbanden worden zo fraaier voor het oog en maken tijdens het transport minder geluid.

De uitgifteplaatsen zijn zichtbaar voor uw klanten. U kunt kiezen voor een uitvoering in transparante kunststof of gelakt metaal. Ook kunt u kiezen voor dubbele of drievoudige uitgifteplaatsen of uitgifteplaatsen op automaathoogte.

Voor optimale prestaties is de GO.compact uitgerust met een dubbele grijper. Hierdoor worden de capaciteit bij toevoer en uitgifte verbeterd.

De GO.compact kan uw gekoelde verpakkingen veilig toevoeren en uitgeven. Dankzij de geïntegreerde thermometer blijft de koelketen intact.

Opties

Uw GO.compact is een van de beste automaten voor uw apotheek. U kunt kiezen uit verschillende opties om uw automaat verder te perfectioneren.

Moduleerbaar

Om uw systeem verder uit te breiden, kunt u ook op een later moment opties toevoegen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Zo houdt u uw eerste investering laag.

Rendement

Uw GO.compact is een middel om uw apotheek te optimaliseren. De opties zijn dan ook geen overbodige aanvullingen, maar zorgen daadwerkelijk voor toegevoegde waarde. Uw GO.compact rendeert er nog sneller door.