+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

Service & Gebruik

Alleen een betrouwbaar systeem kan u toegevoegde waarde bieden.
De bedieningssoftware van de GO.compact toont alleen dat wat voor u echt van belang is. Routinetaken, zoals 'Goedereninvoer' of 'Retouren toevoeren', kunnen in enkele stappen worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor de bewaking van de vervaldatums, de voorraadcontrole, de producttracering enzovoorts.

U kunt altijd vertrouwen op onze klantenservice, die er op de achtergrond voor zorgt dat uw automaat efficiënt blijft werken. Proactief onderhoud, regelmatig onderhoud (meerdere keren per dag) van de installatie-instellingen, gebruik van kwalitatief hoogwaardige industriële onderdelen en bovenal hooggekwalificeerd personeel: dat zijn onze sleutels tot succes, waardoor wij - zoals uit klanttevredenheidsonderzoeken blijkt - de eerste plaats innemen.

Training

Nadat uw GO.compact in bedrijf is gesteld, zal een van onze installateurs u enkele dagen in uw apotheek begeleiden. De installateur zal u alle mogelijkheden van de automaat demonstreren en uitleggen.

Contactpersoon

De technische contactpersoon is verantwoordelijk voor de goede werking van uw GO.compact. Hij coördineert alle diensten op uw werkplek en is binnen ons bedrijf uw persoonlijke aanspreekpunt aan wie u vertrouwelijk al uw vragen kunt stellen!

Onderhoud

Onze medewerkers staan 24/7 telefonisch tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden, zodat u ook tijdens uw avond-, nacht- en weekenddiensten op ons kunt rekenen.