+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

Industrie & Commerce

In talloze sectoren wordt gebruikgemaakt van een grote variëteit aan kleingoed. Door te automatiseren met de GO.compact kan aanzienlijk op kosten worden bespaard bij de verwerking van kleine verpakkingen.
Een permanente inventaris, voorraadbetrouwbaarheid, betrouwbare toegangscontrole, integratie in uw processen en aanpassing aan transportsystemen, computerinfrastructuur en verpakkingen: de voordelen van automatisering met de GO.compact zijn binnen handbereik.

Wij informeren u graag waaraan uw automaat ten aanzien van de magazijntoevoer en uitgifte moet voldoen, zodat u er naar eigen inzicht mee kunt werken.

Neem gerust contact met ons op!

Logistiek

Verpakkingen krijgen een steeds persoonlijker karakter. Dit vraag om logistieke aanpassingen. Dankzij het unieke magazijnsysteem bent u verzekerd van logistieke efficiëntie!

Toevoer

Laat uw voorraad zien. De voorraad wordt opgeslagen in secundaire ruimten en verpakkingen worden op aanvraag automatisch uitgegeven. U richt zich op dat wat belangrijk is, uw klanten. Wij regelen de logistiek..

Voorraad

Een actuele inventaris voor grote voorraadbetrouwbaarheid en een nog grotere leverzekerheid. Het automatische voorraadbeheer bewijst u al vanaf dag 1 goede diensten. Wilt u ook overtuigd worden? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op.