+32 2 401 87 74 info.be@gollmann-zwick.com Privacy Policy

Bedrijf

Gollmann Zwick Sprl is uw partner in België voor orderverzamelsystemen. Een team van commercieel adviseurs en technici staat voor u klaar om u met al uw vragen en wensen verder te helpen.

Gollmann GmbH, Halle (Saale), Duitsland.
Wij zijn gespecialiseerd in gerobotiseerde magazijnoplossingen voor zeer complexe verpakkingen die in grote aantallen en een grote verscheidenheid moeten worden bewaard.
Onze aanpak is even simpel als efficiënt: wij werken uitsluitend met experts en hebben de ontwikkeling, de productie en de verkoop van onze producten onder één dak ondergebracht. Zo kunnen wij korte ontwikkeltijden garanderen en snel inspelen op de wensen van de klant.

De firma Gollmann Kommissioniersysteme GmbH beschikt over bijna 4000 m2 aan bedrijfsoppervlak dat bestemd is voor onderzoek, productie, productpresentatie en klantenservice. Hier werken onze medewerkers en ingenieurs aan de productie van hypermoderne magazijnsystemen, die aan uiterst strenge kwaliteitscontroles en testprocedures worden onderworpen.

Onafhankelijk

De firma Zwick Gollmann Sprl is eigendom van Dr. Iwan Zwick (medeoprichter van Gollmann Duitsland). Als medeoprichter en vennoot van het bedrijf zorgt hij dat alles uit dezelfde bron afkomstig is. De klant heeft direct persoonlijk toegang tot alle beslissingsbevoegde personen van Gollmann: van het commerciële aanspreekpunt tot de technicus.

Excellent

Door te kiezen voor een streng klanttevredenheidsbeleid en betrouwbare, innovatieve technologie werden onze producten en ons bedrijf een groot succes.
In 2006 legden de oprichters van het bedrijf, de Duitse ingenieur Daniel Gollmann en de Zwitserse Dr. Iwan Zwick, de grondslag van een bedrijf dat in korte tijd succesvol werd doordat het in staat bleek uitzonderlijke ideeën in de praktijk uit te voeren. Onze ingenieurs werken met zeer veel inzet en enthousiasme aan de praktische uitwerking van hun ideeën.

Gecertificeerd

Het kwaliteitsborgingssysteem volgens de norm DIN ISO 9001 is dé certificering voor kwaliteit. Onze zorg voor kwaliteit, die in alle niveaus van ons bedrijf is terug te vinden, staat aan de basis van ons succes. Doordat wij alle systemen binnen ons bedrijf compleet monteren en hierop talloze tests uitvoeren, kunnen wij onze bedrijfsprocessen op een betrouwbare, snelle en flexibele manier in de hand houden.